Dora Spelletjes

Als je van de geanimeerde, educatieve serie houdt, heb je nu de kans om Dora Spelletjes te kiezen en nieuwe dingen te leren of plezier te hebben met Dora en haar vrienden.

Nieuw
Top
Nieuw
Meest gespeeld
Dora Magic Land Adventure
Dora Magic Land AdventureDora Magic Land Adventure

Dora Spelletjes

Als je van de geanimeerde, educatieve serie houdt, heb je nu de kans om Dora Spelletjes te kiezen en nieuwe dingen te leren of plezier te hebben met Dora en haar vrienden. Onze spellen zijn gratis en altijd beschikbaar. Nu heb je de mogelijkheid om Dora te helpen zoeken naar de 15 verborgen harten, maar veel aandacht voor tijd is beperkt. Je kunt ook je kapper spelen en het juiste kapsel kiezen voor Dora of je ontwerper en de juiste jurken kiezen voor je favoriete ontdekkingsreiziger. Als je van het Halloween-feest houdt, heb je de kans om Dora en Diego-mode te spelen of Dora te helpen met het voorbereiden van decoraties.

We raden aan om Dora Spelletjes te proberen, die niet alleen leuke spellen bieden, maar ook educatieve spellen. Je kunt je vaardigheden testen door games met geheugenkaarten te kiezen, op zoek naar verschillen tussen afbeeldingen. Tegelijkertijd kun je pingpongen met Dora en Diego, spelen met Dora en haar magische tuin met bloemen of groenten, Dora's brandwonden verzorgen die niet al te best waren. Het is tijd om het avontuur met Dora en Diego te beginnen en plezier te hebben met de twee personages die de toetsen of de computermuis gebruiken.