Dieren Aankleed Spelletjes

Altijd al een huisdier willen hebben om voor te zorgen? maar je ouders hebben nooit een van jullie willen kopen omdat ze denken dat je geen tijd hebt om voor ze te zorgen? Dan moet je bewijzen dat je hebt wat je nodig hebt om voor een dier te zorgen terwijl je deze gratis dierenverzorgings- en huisdierenspellen speelt.

Nieuw
Top
Nieuw
Meest gespeeld
Little Panda Pet Salon
Little Panda Pet SalonLittle Panda Pet Salon
Cute Monster Spa Salon
Cute Monster Spa SalonCute Monster Spa Salon
Kitty Mom: Real Makeup
Kitty Mom: Real MakeupKitty Mom: Real Makeup
Spelletjes Meisjes Spelletjes Dieren Aankleed Spelletjes

Dieren Aankleed Spelletjes

Altijd al een huisdier willen hebben om voor te zorgen? maar je ouders hebben nooit een van jullie willen kopen omdat ze denken dat je geen tijd hebt om voor ze te zorgen? Dan moet je bewijzen dat je hebt wat je nodig hebt om voor een dier te zorgen terwijl je deze gratis dierenverzorgings- en huisdierenspellen speelt. Kies je favoriete huisdier uit een breed scala aan honden, katten, pony's, draken, hamsters en meer en begin zoveel mogelijk voor ze te zorgen. Begin met een warm bubbelbad, voer, speel met ze en zorg ervoor dat je ze mooi aankleedt. Zorg ervoor dat je het kleine dier verstandig kiest ... sommige huisdieren hebben een schone leefruimte nodig en dat betekent meer taken voor jou!

De selectie dieren aankleed spelletjes is opgedragen aan alle dierenliefhebbers, zowel huisdieren als wilde dieren. Spellen waarmee je katachtigen, hoektanden, paarden en fantastische wezens zoals draken en My Little Pony kunt aanpassen. Misschien zijn de ponyjurken het meest gewild bij kinderen. Voordat je deze schattige dieren aankleedt met prachtige kostuums die gedeeltelijk zijn gemaakt voor uitwerpselen van dieren, moet je ze een bad maken met warme en geurende bubbels. Begin uw huisdierverzorgingssessie met delicate zeep of een speciale shampoo voor dieren en warm water. Droog ze af, kam en ga naar de dressingsessie. Nu het nieuwe dier schoon is, kun je het aankleden. Vergeet niet om accessoires te gebruiken en het gelukkigste dier te krijgen. met een kleurrijke kraag en een strik in het haar. Schattig! Maar een huisdier is ook een grote verantwoordelijkheid, dus vergeet hem niet af en toe eten en drinken te geven en wat behandelingen. Je dier heeft ook activiteiten nodig, dus speel ermee. Haal ze uit in het park en zorg dat je genoeg speelgoed bij je hebt. Veel plezier? Maak een ongelooflijke tijd om een dag met mijn dier te spelen!