Huis Spelletjes

Onze Huis Spelletjes bieden alle gepassioneerde interieurontwerpers de mogelijkheid om plezier te hebben en te leren hoe ze de juiste accessoires, meubels en kleuren kunnen kiezen voor een kamer, een kasteel, een hotel, samen met je favoriete stripfiguren van over de hele wereld.

Nieuw
Top
Nieuw
Meest gespeeld
Idle Tree City
Idle Tree CityIdle Tree City

Huis Spelletjes

Onze Huis Spelletjes bieden alle gepassioneerde interieurontwerpers de mogelijkheid om plezier te hebben en te leren hoe ze de juiste accessoires, meubels en kleuren kunnen kiezen voor een kamer, een kasteel, een hotel, samen met je favoriete stripfiguren van over de hele wereld. Je kunt ook dozen schilderen of elke foto die je interessant vindt, je afleiden met je vriendinnen en de juiste kleuren kiezen, ook voor de doos van de geliefden.

Nu heb je een verzameling huis spelletjes om je decoratievaardigheden te testen. U kunt ervoor kiezen om de poppendoos, het sprookjeshuis, de kastelen, het vogelhuis, het vakantiehuis aan het meer of zelfs het paddenstoelenhuis te versieren. Samen met Toto, Tweety, tekenfilmpoppen en vele anderen kun je veel plezier beleven aan het kiezen van de juiste decoraties. We hebben ook spellen gewijd aan orde en netheid en je kunt de organisatorische vaardigheden zien van het versieren van het kerstkasteel. Je kunt puzzelspellen spelen of een modern huis inrichten. Onze spellen zijn gratis en spelen heel eenvoudig door op de muis of de toetsen van uw computer te klikken. We lanceren de uitdaging. Accepteert u het?