"Zoom and Be" is een geweldig spel voor twee waarin je speelt als twee personages genaamd Zoom en B. De grote heet Zoom en de kleine is B. Samen moeten ze dwalen door de labyrinten van een enorm laboratorium en kijken voor een uitweg.

Het verhaal begon met twee gewone jongens die rustig op straat liepen en fietsten. Hoe plotseling een zwart busje naar hen toe reed en de boze jongens hen ontvoerden en vervolgens naar het laboratorium brachten. Daar begonnen ze de jongens te testen en injecteerden ze met een soort virus om het te testen. Als gevolg hiervan veranderden de jongens in groenachtige zombies, maar hun kracht en capaciteiten zijn toegenomen. Nu willen ze ontsnappen aan deze vreselijke plek, maar dat zal niet gemakkelijk zijn. Ze vragen om uw hulp!

Bestuur de jongens Zoom en B en help ze het laboratorium te verlaten. Je kunt alleen spelen en twee helden tegelijk besturen, of je kunt een vriend bellen en met hem spelen. Helden moeten elkaar helpen om alle obstakels en moeilijkheden onderweg te overwinnen.

Het spel is verdeeld in meer dan 20 niveaus, die moeilijk te doorlopen zullen zijn. Alle laboratoriumbewakers, alle doktoren en zelfs echte zombies die tijdens verschrikkelijke experimenten zijn gemaakt, jagen op onze jongens. Speel en help de jongens om te gaan met alle moeilijke, want samen vormen ze een geweldig team. Zoom kan met een trap verschillende partities breken, terwijl B behendigheid heeft. Hij kan snel rennen, hoog springen en zich een weg banen door krappe ruimtes. Om elk niveau te voltooien, moet je onze jongens naar de liftdeuren leiden, die hen naar het volgende niveau van het laboratorium brengen.

Zullen onze helden het laboratorium kunnen verlaten en kunnen ze weer normale mensen worden? Laten we samen spelen en ontdekken!

Spelcontroles:

  • Verplaatsen - AD of pijltjestoetsen links/rechts
  • Springen - W of pijl-omhoog
  • Kick - S of pijl-omlaag
Zoom-Be werd toegevoegd 2 Speler Spelletjes.
Controls
×