Bereid je voor op de volgende tankgevechten! Je kunt gratis gevechtstanks verwachten in de World of Grand Tanks. Er is veel vraag naar tankspellen en Free Battle Tanks is de beste van het stel voor gratis tankspellen. Het heeft prachtige beelden, realistische fysica en een uitgebreide selectie voertuigen, variërend van de Tweede Wereldoorlog tot vandaag. Ze staan ??het meest bekend om de grootsheid en eer die hun land heeft bereikt! 

Upgrade je vaardigheden om sterker, sneller en dodelijker te worden in de strijd. Neem het op tegen je vrienden op de slagvelden van de Tweede Wereldoorlog en ervaar de kracht van vechten. Bereid je voor op een ongelooflijke reis in epische tankgevechten en vernietigende actie, waar je voor het eerst de volledige intensiteit van gevechten op korte afstand zult ervaren. 

Het is een massale online multiplayer-game met tankthema, spectaculaire beelden en realistische fysica, en bevat een breed scala aan voertuigen van de Tweede Wereldoorlog tot nu. Je kunt het spel pas verlaten als je de volledige controle over het slagveld hebt verkregen. Er worden regelmatig nieuwe tankmodellen toegevoegd en doorlopende gevechten op 100 niveaus in vier gametypes zorgen ervoor dat noch beginners, noch veteranen zich vervelen.

 Creëer een clan met je vrienden of sluit je aan bij een van de huidige beroemde clans om je stempel te drukken op de geschiedenis van het spel en een blijvende indruk op de wereld achter te laten. Doorloop de training, kies een tank, verbeter deze, vecht en ga door de rangen van cadet tot generalissimo om een ??legendarische figuur te worden.

Spelbesturing:

  • "WASD" - Aandrijftank
  •  "muis links" - schieten
Wars Tanks 2022 werd toegevoegd Tank Spelletjes.
Transformers SpelletjesTransformers
Star Wars SpelletjesStar Wars
2 Speler Spelletjes2 Speler
Strategie SpelletjesStrategie
Multiplayer SpelletjesMultiplayer
Arcade SpelletjesArcade
Helikopter SpelletjesHelikopter
Schiet SpelletjesSchiet
Oorlog SpelletjesOorlog
Verdedig SpelletjesVerdedig
Slagschip SpelletjesSlagschip
Actie SpelletjesActie
Tower Defense SpelletjesTower Defense
Jongens SpelletjesJongens
Schiet 3D SpelletjesSchiet 3D