Steveman en zijn vriendin Alexwoman gaan op avontuur, waarbij dit stel met een ongelooflijke reeks gevaren wordt geconfronteerd. En dit is helemaal niet het geval wanneer het gemakkelijker is om samen met moeilijkheden om te gaan dan alleen, omdat je maximale concentratie moet tonen bij het beheren van personages.

Het avontuur van de jongens bestaat uit een groot aantal fasen waaraan ze om beurten zullen deelnemen, op voorwaarde dat het je lukt om ze te helpen de tests van het beschikbare niveau te doorstaan. Het spel begint met de allereerste, die het eenvoudigst is. Beide personages bevinden zich aan het beginpunt van het pad, dat eindigt met een paarse deur op enige afstand van de personages.

Om bij deze deur te komen, moeten de jongens veel gevaarlijke vallen overwinnen die zich op sommige delen van het pad bevinden. Het is belangrijk dat beide personages de finish halen. Alleen in dit geval wordt het niveau voltooid. Bestuur ze door op de pijltjestoetsen en WASD te drukken. Wees heel voorzichtig, want geen van de personages mag in de val lopen. Help ze ook kleurrijke voorwerpen te verzamelen.

Steveman and Alexwoman werd toegevoegd Pixel Spelletjes.