Ongetwijfeld kijkt iedereen graag hoe jonge jongens parkour doen, maar niet iedereen kan herhalen wat ze zagen, en niet alleen op basis van niet alleen fysieke gegevens, die natuurlijk kunnen worden gecorrigeerd door te trainen in de sportschool, maar ook vanwege de psychologische aspect, dat wil zeggen hoogtevrees. 

Maar als de wens nog steeds meer is om parkour te proberen dan angst, dan hebben we speciaal voor jou een opwindend sportspel Parkour Go voorbereid, met prachtige en gedetailleerde graphics en handige bediening. In het spel ontmoet je een jonge parkourist die besloot alle "wijsheid" van deze opwindende nieuwe sport te leren, en om eerlijk te zijn doet hij het redelijk goed, hij was zelfs uitgenodigd voor de wedstrijd, waaraan we ook zullen deelnemen. 

Om deel te nemen aan wedstrijden, moet je hard trainen, dus aarzel niet lang en ga op de passage van een geïmproviseerde baan die is aangelegd in een stedelijke omgeving. Je kunt je geen betere plek voorstellen dan de daken van gebouwen met meerdere verdiepingen voor parkour, je moet alleen onthouden dat je voorzichtig moet zijn, anders kun je vallen en ernstig gewond raken.

Parkour Go werd toegevoegd Parkour Spelletjes.