Imposter Battle Royale is een schietspel dat het mechanisme voor het matchen van wapens en de Battle Royale-gameplay combineert. Zijn Battle Royale-games en online schietspellen jouw favoriete genres? Dus pak je wapen en vecht in het coolste battle royale bedriegerspel!

Imposter Battle Royale is een unieke multiplayer-shooter gebaseerd op het populaire Among Us, waarin vuurgevechten en real-time gevechten naadloos worden samengevoegd. Ben je bereid je leven op het spel te zetten om jezelf te beschermen terwijl je je gevaarlijke tegenstanders meedogenloos vernietigt? Combineer wapens om krachtigere wapens te maken en gebruik het geld om je verdediging te verbeteren.

Vermijd de dood door toedoen van scherpe vallen en kwaadaardige tegenstanders door elk gebied van deze gevaarlijke ruimtekolonie te verkennen en probeer je levensmeter bij te houden als je de overwinning wilt claimen. Houd de kaart goed in de gaten, achtervolg je tegenstanders, verdedig je rug en verzamel wapens om jezelf te verdedigen tegen elke aanval. Alleen iemand die zo moedig en energiek is als jij, zal deze moeilijke reis kunnen doorstaan.

Een ruimteschip reisde in 2221 na Christus naar het verre Puda-stelsel. De middelen van het ruimteschip waren uitgeput na een lange, lange reis. Er braken rellen uit toen alle bemanningsleden naar middelen zochten, en jij was een van de slachtoffers. Eén lid heeft maar één doel: alle tegenstanders, mutanten elimineren, de taak voltooien en het doel bereiken.

Er zijn verschillende speltypes, tientallen wapens en 15 ranglijsten in dit spel. Je moet ook constant geavanceerde wapens synthetiseren, je rangen verhogen en de overwinning behalen om verder te komen in het spel. Het is vermeldenswaard dat het ontgrendelen van de schatkamer van de drone je kan helpen het spel te winnen!
Elk wapen heeft zijn eigen aanvalskenmerken en vaardigheden, dus bereid je voor om te experimenteren!

Veel gameplezier!

Controles

  • Verplaatsen: WASD
  • Invoeren/afhalen: E
  • Schieten: linkermuisknop
Imposter Battle Royale werd toegevoegd Among Us Spelletjes.