"Fortnite: BuildNow GG" - maak je klaar om naar de nieuwe survival-shooter te gaan, hier kun je niet alleen rennen en schieten op tegenstanders, maar ook bouwen! Laat al je creativiteit zien en bouw iets cools en ongewoons. Je vecht tegen spelers over de hele wereld, het is jouw taak om al je rivalen te doden en deze koninklijke strijd te winnen.

Bouw enorme forten, pas reeds gebouwde gebouwen aan, verberg je voor vuur en vang vijanden in vallen. Je kunt niet alleen met willekeurige spelers spelen, maar je kunt op elk moment een vriend uitnodigen en naar een van de vijf modi gaan: Vrije constructie is een enorm eiland, hier kun je rennen, bouwen en leren bouwen zonder enige beperking, Arena - jij moet hier blijven de laatste overlevende, Boksgevecht - de laatste overlevende zal ook winnen, Trainingsdoel - verbeter je vaardigheden, train om te schieten en te bouwen, War Zone - 6 spelers nemen eraan deel met een willekeurige zone.

Naast alles kun je ook de interface voor jezelf, de locatie en de bedieningselementen aanpassen. Verspil geen tijd, ga nu naar de arena en ontdek hoe goed je bent! We wensen je veel succes en een goed spel!

BuildNow GG werd toegevoegd Schiet Spelletjes.