"Adversator (Dota)" is een cool multiplayer-spel, een kloon van het populaire Dota-spel. Hier vind je een wereld van magie en magie, waar je een echte held zult worden. Om te beginnen, moet je een eenvoudige registratie doorlopen of als gast spelen. Geregistreerde spelers hebben de mogelijkheid om hun personage van gevecht tot gevecht te upgraden, wat aanzienlijke voordelen oplevert.

Kies een van de drie hoofdpersonages: krijger, tovenaar of boogschutter. Nu kun je een oorlog beginnen met een tegenstander! De essentie van het spel is dat je de hoofdtoren van de tegenstander moet vernietigen. De soldaten van je team zullen je hierbij helpen. Maar de legers van bendes zijn erg zwak en je held moet zeker zijn steentje bijdragen in de strijd en ervoor zorgen dat het overwicht van kracht aan jouw kant staat.

Om de locatie van vijandelijke structuren en de inzet van legers te achterhalen, kun je eenvoudig naar de kaart kijken. Je moet de gevechtstorens en soldaten van je tegenstander vernietigen. Pas op voor vijandelijke torens, want in tegenstelling tot mobs kunnen ze zeer ernstige schade aanrichten. Maar je hoeft alleen maar de juiste strategie en tactiek te kiezen, je kunt de vijand verslaan met sluwheid en intelligentie, en niet alleen met geweld. Om je held nog krachtiger en sterker te maken, moet je verschillende artefacten in het spel kopen. 

Adversator (Dota) werd toegevoegd Multiplayer Spelletjes.