Bibi and Tina Spelletjes

In deze Bibi en Tina Spelletjes  zullen we samen met de twee vriendelijke, slimme en sympathieke adolescenten hun avonturen beleven.

Spelletjes Cartoon Spelletjes Bibi and Tina Spelletjes

Bibi and Tina Spelletjes

In deze Bibi en Tina Spelletjes  zullen we samen met de twee vriendelijke, slimme en sympathieke adolescenten hun avonturen beleven. Bibi en Tina zijn onafscheidelijke vrienden en houden van de paarden. Het grootste deel van de wereld houdt ervan om samen te wandelen, de omgeving te verkennen, op hun paarden te rijden en de problemen van vandaag op te lossen. De kleine heks, Bibi Blocksberg, verschijnt in deze Bibi en Tina Games en toont altijd veel moed. Bibi is 13 jaar oud en brengt het grootste deel van zijn zomervakantie door bij Martin's stal met zijn beste vriendin Tina Martin en Sabrina's liefje. Ze zijn nergens bang voor, vooral niet als het met onrecht te maken heeft. Tina Martin is 14 jaar oud, hoewel ze veel bedachtzamer en voorzichtiger is, aarzelt ze niet om met Bibi deel te nemen aan de grote avonturen. Bibi's magische kracht speelt een belangrijke rol in hun ervaringen, hoewel Bibi zijn speciale vaardigheden meestal niet gebruikt, behalve in uitzonderlijke gevallen. Hun passies zijn dieren zoeken en paardrijden. Tina's vriend, Alexander von Falkenstein, vergezelt hen vaak. Hoewel Bibi's magische kracht altijd bij de hand is, hebben de meisjes veel fantasie en avontuurlijke magie.

Bibi en Tina lossen verwarde mysteries op, vechten voor het goede en helpen mensen en dieren in gevaar. In deze blijven Bibi en Tina Spelletjes bij ze, want ze komen altijd uit als het gaat om onverwacht plezier en avonturen. Maar naast Sabrina, Bibi's paard in de manege van Martin. De 6-jarige pure Amaraus Bloodstrike is roodbruin met donker haar dat van Tina is. De andere paarden die vaak verschijnen zijn de kleine Felix die bijzonder en schattig is, waardoor hij de favoriet is van de tweeling en ponytweeling Mac en Moritz.