Babysitter Spelletjes

Als je het leuk vindt om voor je baby te zorgen, speel dan babysitter spelletjes die beschikbaar zijn om te ontdekken wat er nodig is om voor een gezonde baby te zorgen, een hongerige baby of om verschoond te worden door de vuile luier.

Nieuw
Top
Nieuw
Meest gespeeld
Baby Daily Habits
Baby Daily HabitsBaby Daily Habits

Babysitter Spelletjes

Als je het leuk vindt om voor je baby te zorgen, speel dan babysitter spelletjes die beschikbaar zijn om te ontdekken wat er nodig is om voor een gezonde baby te zorgen, een hongerige baby of om verschoond te worden door de vuile luier. Meisjes kunnen pronken met hun verborgen babysitter-talenten en leren voor de drieling te zorgen, ze mee te nemen naar de picknick of om te gaan met de dringende eisen van de zachtaardige tweeling. Met een simpele muisklik kun je een kleurrijke, leuke, maar een beetje saaie wereld ontdekken met baby's die alleen maar huilen of lachen kunnen worden begrepen.

De babysitter collectie biedt de mogelijkheid voor alle meisjes om te leren hoe ze zich moeten gedragen, voeden, verschonen, wassen en slapen. Meisjes kunnen onze spellen vinden over verpleging en hoe ze de instructies aan het begin van het spel kunnen gebruiken om aan alle voorwaarden te voldoen om toegang te krijgen tot een hoger niveau. Je stapt binnen in een spannende wereld die je geest, maar vooral je handen zal bijblijven. Onze spellen zijn gratis en zijn zorgvuldig geselecteerd door sitespecialisten om aan alle criteria van onze spelers te voldoen.